سن و انواع ارتودنسی دندان


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 7 شهريور 1400
بازدید : 322
نویسنده : mozhgan

این روش درمانی فقط مختص دوره‌ی جوانی و نوجوانی نیست و افراد بزرگسال نیز می‌توانند از این روش استفاده کنند. دندان‌ها در بعضی افراد در زاویه مناسب رشد نمی‌کند و یا ممکن است فاصله دندان‌ها از هم کم یا زیاد باشد. در بعضی موارد هم ممکن است بر اثر تصادف یا افتادن زودهنگام دندان‌های شیری یا دائمی این مشکل در دندان‌ها به‌وجود بیاید که با ارتودنسی دندان قابل درمان است. این روش درمانی در زمانی که ساختارهای صورت در حال رشد هستند بهتر و راحت‌تر انجام می‌گیرد که این سن در دختر ها به قبل از ۱۳ سالگی و در پسر ها به قبل از ۱۵ سالگی برمی‌گردد. با این وجود، شما می‌توانید در هر سن و تا وقتی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهید از این روش درمانی استفاده کنید. دوره درمان ارتودنسی دندان  به نوع درمان و سن بیمار بستگی دارد، ولی معمولا یک سال تا دو سال و نیم به طول می انجامد. البته ما در مرکز تخصصی دندانپزشکی زیبایی دکتر درویش پور با ارتودنسی سریع و کوتاه‌مدت در عرض ۲ماه هم به نتیجه مورد نظر خود رسیده ایم.

بیشتربخوانید.... ارتودنسی بی رنگ

انواع ارتودنسی کامل

این درمان به یکی از دو صورت ثابت و متحرک انجام می‌گیرد:

در ارتودنسی متحرک از فک بالا و پایین بیمار قالب گرفته و پلاک بالا و پایین ساخته می‌شود. از مزیت‌های این روش این است که می‌توان هنگام غذا خوردن و مسواک زدن آن را از دهان خارج کرده و سپس دوباره آن را سر جایش قرار داد. این روش بیشتر برای افراد کم سن و سال مورد استفاده قرار می‌گیرد، چرا که علاوه بر مشکلات دندانی می‌تواند مشکلات فکی را نیز برطرف کند.

در ارتودنسی ثابت اجزای کوچکی به نام براکت روی سطح دندان چسبانده می‌شود و توسط سیم‌ها و کش‌های مخصوص، دندان‌ها به سمت مورد نظر هدایت می‌شود. در این روش بیمار نمی‌تواند هرموقع که خواست آن را از دهان خود خارج کند. افرادی که از این روش درمانی استفاده می‌کنند باید به بهداشت دهان و دندان خود توجه بیشتری داشته باشند زیرا دندان‌ها زیر براکت‌ها و سیم‌ها مستعد پوسیدگی می‌شوند.

بیشتربخوانید... ارتودنسی رایگان





:: موضوعات مرتبط: سلامت دهان و دندان , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان مجله سلامتی و آدرس salamatmag.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com